7 kreativnih načina za zabavu sa loptom na plaži

7 KREATIVNIH NAČINA ZA ZABAVU SA LOPTOM NA PLAŽI

  • Napisao/la Sonja Branković
  • 05.07.2022.

U ovom tekstu pronaći ćete 7 zabavnih i kreativnih ideja kako da iskoristite loptu za plažu i upotpunite svoje vreme na godišnjem odmoru ili bilo kojem drugom letnjem izletu. Ove igre su idealne za decu i grupe, tako da se prepustite zabavi i uživajte u letnjim danima.

1. Muzička lopta

Ovo je sjajna igra za grupu dece ili za rođendanske proslave. Dajte svakom detetu loptu i pustite muziku. Kada muzika stane, deca treba da sednu na svoju loptu. Pobednik je onaj koji je najbrži.

2. Bacanje lopte peškirom

Ova igra je odlična za razvijanje koordinacije i refleksa. Uzmite jedan peškir i neka deca uhvate krajeve peškira. Postavite loptu na peškir i pokušajte da je uhvatite peškirom dok ga tresete.

post-thumb

3. Bacanje lopte kroz obruč

Ovo je sjajna igra za razvijanje preciznosti i koordinacije. Zavežite obruč na prikladno mesto i pokušajte da bacite loptu kroz njega. Možete dodati i povez preko očiju kako biste igru učinili izazovnijom.

4. Fudbal za rakove

Ova igra je odlična za razvijanje motoričkih veština. Hodajte na podu kao rak i pokušajte da šutirate loptu nogama. Držite ruke sve vreme na podu!

5. Bacanje u metu

Ovo je zabavna igra koja uključuje preciznost i koordinaciju. Na betonu nacrtajte mete kredom i pokušajte da pogodite loptom.

post-thumb

6. Tobogan za najmlađe

Najmlađi mališani će uživati u ovoj igri. Postavite loptu na tobogan i neka jedno dete spušta loptu, dok drugo pokušava da je uhvati.

7. Kuglanje sa loptom

Ova igra je idealna za razvijanje preciznosti i koordinacije. Postavite plastične čaše, flaše ili figure na ravnu površinu i pokušajte da ih oborite loptom za plažu.

Nadamo se da smo vam dali dovoljno ideja kako da se zabavite sa loptom za plažu. Uživajte u letnjim danima i sačuvajte ovaj tekst za budućnost.

NAJNOVIJE
2024 STEM discovery campaign
  • Napisao/la Sonja Branković
  • 14.02.2024.
2024 STEM discovery campaign
Promocija knjige 50 svemirskih aktivnosti u Planetarijumu
  • Napisao/la Sonja Branković
  • 18.11.2022.
Promocija knjige 50 svemirskih aktivnosti u Planetarijumu
50 svemirskih aktivnosti
  • Napisao/la Sonja Branković
  • 26.10.2022.
50 svemirskih aktivnosti